Ο Δημήτριος και Θεόδωρος Ροκανάς ξεκίνησαν τις δραστηριότητες τους στην εμπορία, κατασκευή και τοποθέτηση  χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος το 1967. Εκμεταλλευόμενοι τον χώρο Αλυκών Αναβύσσου ως αυτοσχέδια μάντρα, ξεκίνησαν την επεξεργασία σιδήρου, έχοντας μια ανέμη, ένα βίτζι , ένα δίχαλο, ψαλίδια και κλειδιά για τις κατασκευές και ένα μικρό φορτηγάκι για την μεταφορά του σιδήρου.

Το 1973, μετά από μια ανοδική πορεία στις κατασκευές και τοποθετήσεις χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη μάντρα στα Μεσόγεια Αττικής, με έδρα το Κορωπί, σε έκταση 3.000τμ!

Με την πάροδο του χρόνου και την αυξανόμενη ζήτηση στις αντισεισμικές κατασκευές επέκτειναν την εταιρία τους σε 8.000τμ εκ των οποίων τα 4.000τμ είναι στεγασμένα ώστε να μην υπάρχει σκουριασμένος χάλυβας.

Για το Σήμερα αλλά και το Αύριο!

Σήμερα: Έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη πείρα, την τεχνογνωσία, την ευθύνη και τον σεβασμό προς τον πελάτη θεωρούμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην εμπορία, επεξεργασία και τοποθέτηση χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος!

Αύριο: Μαζί με την εμπιστοσύνη σας, που συνεχίζει να μας τίμα στην πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την συνέχιση των προσπαθειών μας έτσι ώστε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες με σφραγίδα ποιότητας, στην κατεύθυνση λύσης των αναγκών κάθε συνεργασίας μας.


 
 
 
 
Developed by eproductions